Innovatief! Een nieuwe site

Innovatief! Een nieuwe site. Dat is niet voor niets: De Week van Kwaliteitsmanagement staat van maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober geheel in het teken van innovatie. Innovatie is namelijk van cruciaal belang bij veranderingen die leiden tot kwaliteitsverbeteringen.

In De Week van Kwaliteitsmanagement staat kwaliteit en kwaliteitsmanagement in combinatie met #innovatie centraal. Dit jaar heeft #DWvK een interactief programma: een grootse kick-off op maandag 8 oktober en de hele week workshops en themasessies. Alles om de #bewustwording van #kwaliteit en creatie van #draagvlak organisatie breed onder de aandacht te brengen.

Kwaliteit & verbeteren
Verbeteren is geen kwestie van even wat uitproberen. Er komt heel wat bij kijken. Om te beginnen met goed teamwork. Verder een helder doel, scherpe analyses, metingen, testen, borgen, opleiden en nog meer. Verbeteren is een vak. Voor organisaties is het een bepaalde mate van standaardisatie een efficiƫnte manier om kwaliteitsverhogend te werken.


 
Home  

Terug

Share

De Week van Kwaliteitsmanagement is het platform van en voor proces- en kwaliteitsprofessionals. De meest recente editie vond plaats van 7 t/m 11 oktober 2013

Deel DWvK binnen uw netwerk:


Blijf op de hoogte