Video's

Hoe leidt innovatie tot verbetering?

Aan innovatie ligt altijd een verbetering en dus een doelbewuste verandering ten grondslag. Prof. dr. ing. Hans Mulder, Mark Telgenkamp en Eric Schenk leggen uit hoe innovatie kan leiden tot een verbetering in de organisatie. Meer kwaliteit, efficiency en overzicht, maar minder risico's.


>> Bekijk de video...

 
Door:                 Redactie

Hoe pakt het Leger des Heils kwaliteit aan?

Het Leger des Heils pakt kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en procesmanagement al 10 jaar professioneel aan. Door klein te beginnen, kan het Leger des Heils nu grote projecten draaien, zoals de implementatie van het elektronisch patiƫntendossier.


>> Bekijk de video...

 
Door:                 Redactie

Waarom continu verbeteren?

Op het Seminar Veilige Zorg presenteerde Jan Klein, hoogleraar Veiligheid in de zorg bij het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit Rotterdam, dat bij het nastreven van hoogwaardige kwaliteit en veiligheid voor patiƫnten moeten risico's zoveel mogelijk worden ingedamd.


>> Bekijk de video...

 
Door:                 Redactie

Mensen en processen verbinden

Michiel Arens, oprichter van Mavim, vertelt over de ideale manier waarop mensen, processen, applicaties en informatie aan elkaar te verbinden zijn. Op het hoofdkantoor van Microsoft heeft Mavim nieuwe koppelingen, functionaliteit, applicaties en toepassingen laten zien. Daarbij ligt de focus altijd op de verbinding tussen mensen, processen en applicaties.


>> Bekijk de video...

 
Door:                 Redactie

Share

De Week van Kwaliteitsmanagement is het platform van en voor proces- en kwaliteitsprofessionals. De meest recente editie vond plaats van 7 t/m 11 oktober 2013

Deel DWvK binnen uw netwerk:


Blijf op de hoogte