And the speakers are ...

Op maandag 8 oktober trappen we groots af met de Kick-Off-Ochtend in het Qurius Inspirience Center. Natuurlijk bent u als kwaliteits-, proces- of informatiemanager van harte welkom om deze ochtend bij te wonen. Tijdens deze spetterende Kick-Off-Ochtend geven verschillende sprekers inspirerende presentaties over kwaliteit(smanagement), innovatie en draagvlak.


Welke sprekers kunt u maandag 8 oktober verwachten?

Aty BoersAty Boers

Aty Boers combineert specialisatie op het gebied van organisatie-inrichting en procesmanagement met jarenlange ervaring als trainer en (team-)coach. Zij is betrokken geweest bij grote verander- en verbetertrajecten in uiteenlopende branches. Aty Boers studeerde sociologie (UvA) en is Master of Information Management (KUB) en gecertificeerd coach (School voor Coaching). In de periode 2003-2011 was zij partner bij Novius adviesgroep. In 2011 heeft zij samen met Tibor van Bekkum adviesbureau Valuebridge opgericht dat zicht richt op veranderprocessen vanuit de kracht van het merk. Ze is bestuurslid van het Business Process Management forum Nederland en auteur van diverse boeken, artikelen en columns over procesmanagement en verandermanagement. Sinds 2003 stelt zij samen met Marijke Lingsma jaarlijks de Coachingskalender samen.

Bert DikmansBert Dikmans
Bert Dikmans is oprichter en directeur van T-MC, een toonaangevend adviesbureau voor procesmanagement. Zijn carrière als rijksambtenaar (Koninklijke marechaussee), gemeenteambtenaar (politie Amsterdam) en als manager in middelgrote- en grote ondernemingen (o.a. Catchline Communications, Online Marketing, Tesselaar Marketing, Orda-m, Crane Telecommunications, Alcatel, Interpolis en Achmea) zorgen voor een rijke ervaring op het gebied van organisatiestructuur en- inrichting. Met T-MC begeeft Bert zich op een succesvolle missie om proces- en kwaliteitsdenken op de werkvloer levend te krijgen én te houden. Dit in de volle overtuiging dat focus op de kwaliteit van de dienstverlening leidt tot lagere kosten, tevreden medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Met procesmanagement is kwaliteit geen toeval, maar altijd het gevolg van intelligente inspanningen!

Barry DerksenBarry Derksen

Barry is directeur research bij de benchmark & audit organisatie Business & IT Trends Institute (bitti.nl) en lijnmanager bij Stedin als hoofd Architectuur & Processen (stedin.net). Hij heeft ruime ervaring als lijn- en programmamanager bij diverse organisaties en vele programma’s / projecten, allen gericht op het realiseren van bedrijfswaarde door het verbeteren van processen met IT. Als management expert heeft hij diverse grote en MKB organisaties geadviseerd op business & IT investeringen gebaseerd op ‘evidence based’ onderzoek en advieservaring (zoals business case ontwikkeling, six sigma, etc.). Barry is tevens een veelgevraagd spreker, docent bij verschillende universiteiten en auteur van verschillende boeken. Het boek “Trends in Business & IT 2012-2013” is een bestseller met meer dan 280.000 verkochte exemplaren. Hiervoor heeft Barry gewerkt als senior manager bij KPMG Information Risk Management. Momenteel werkt hij tevens aan zij wetenschappelijk proefschrift (impact of IT outsourcing on Business & IT alignment). Incl. titels: Barry Derksen MSc MMC CISA CGEIT RI

Philippe van Hees, De ProcesspecialistenPhilippe van Hees

Philippe is initiatiefnemer en directeur van De Processpecialisten, een adviesbureau op het gebied van procesinrichting en -verbetering waarin vitaliteit en het creëren van dynamiek en energie in bedrijfsprocessen en -ketens centraal staan. Philippe is een zeer ervaren consultant en interim manager op het gebied van proces- en ketenmanagement waarin hij een expert is in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Hij heeft veel projecten gedaan in de zakelijke dienstverlening en bij de (decentrale) overheid zoals gemeenten, waterschappen en het openbaar ministerie en momenteel is hij aan de slag bij diverse overheidsinstellingen. Philippe gelooft niet in dikke handboeken maar wel in slimme spelregels die resultaat opleveren.Schrijf u hier in.


 
Home  

Terug

Share

De Week van Kwaliteitsmanagement is het platform van en voor proces- en kwaliteitsprofessionals. De meest recente editie vond plaats van 7 t/m 11 oktober 2013

Deel DWvK binnen uw netwerk:


Blijf op de hoogte