Mensen bij elkaar brengen

Ons resultaat. Hét resultaat van de Nederlandse sporters, maar liefst 20 medailles wisten we binnen te slepen. Met 6 gouden, 6 zilveren en 8 bronzen medailles veroverde we – als klein landje - een dertiende plek op de Olympische Medaillespiegel. Wow!

Ook als ‘niet-sport-fanaat’ volgde ik de prestaties van Marianne Vos, Epke Zonderland, Ranomi en Marleen op de voet. De grote televisie in de lunchruimte op werk stond gelukkig alle dagen op de Olympische Spelen afgestemd. Mijn collega’s en ik waren niet de enige die keken: een miljard mensen keken naar de opening, 1,1 miljoen mensen keken midden op de dag naar handboogschieten en ruim 4 miljoen mensen zagen de stralende gezichten van de Nederlandse hockeydames. Dat rockt! Sport brengt mensen bij elkaar. Niet alleen achter de televisie, maar ook op de fiets. Ouders van Engelse pubers worden bestookt met de vraag of ze alsjeblieft mogen wielrennen, thank you Wiggins!

Natuurlijk keek ook ik eerst vreemd op van het blauw/roze hockeyveld. Wat is er mis met groen? Beide partijen zijn het erover eens, het contrast van de witte bal op het blauwe veld is beter. Hulde aan het blauwe veld! En of we die bal goed konden zien, en wel in het doel van de tegenstander. Wat een innovatie! Innovaties, kwaliteiten en prestaties - individueel of in een groep - bracht mensen opnieuw dichterbij elkaar. Sport kán dat. Lowlands en Parkpop dóén dat. Maar waar kan je terecht als kwaliteitsmanager? Tijdens De Week van Kwaliteitsmanagement worden kwaliteitsmanagers, informatiebeveiligers en procesmanagers bij elkaar gebracht. Op die plek voel je je één groep met hetzelfde doel: verbeteren.

Veel plezier bij De Week van Kwaliteitsmanagement!


 
Home  

Terug

Share

De Week van Kwaliteitsmanagement is het platform van en voor proces- en kwaliteitsprofessionals. De meest recente editie vond plaats van 7 t/m 11 oktober 2013

Deel DWvK binnen uw netwerk:


Blijf op de hoogte