Downloads

Factsheet HKZ

Om de kwaliteit van de zorg te verbeteren maken zorginstellingen gebruik van systemen die het borgen en bewaken van kwaliteit gemakkelijker maken. Sinds de invoering van de Kwaliteitswet Zorginstellingen en de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) zijn zorginstellingen zelfs verplicht de kwaliteit te borgen in dergelijke systemen.


>> Download de Factsheet HKZ...


 
Door:                 Redactie

Whitepaper Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is de laatste jaren een veel besproken onderwerp. Zowel het bedrijfsleven als non-profit organisaties worden in toenemende mate geconfronteerd met veeleisende afnemers (klanten). Daarnaast worden de eisen van de overheid als het gaat om de kwaliteit van geleverde producten en/of diensten, alsmede de organisatie zelf, steeds hoger. Organisaties worden gedwongen zich continu bezig te houden met de waarborging en verbetering van de kwaliteit. Dit stelt hoge eisen ten aanzien van kwaliteitsmanagement. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden van IT op dit vlak steeds groter.


>> Download de Whitepaper Kwaliteitsmanagement...


 
Door:                 Redactie

Factsheet SharePoint

In het kader van Het Nieuwe Werken wordt het voor organisaties steeds belangrijker om mensen, teams en informatie met elkaar te verbinden. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van informatie afkomstig uit verschillende bedrijfsprocessen. Microsoft SharePoint is een toepassing die zorgt voor het samenvoegen, ordenen en doorzoeken van gegevens en maakt daarmee een efficiƫnte samenwerking mogelijk.


>> Download de Factsheet SharePoint...


 
Door:                 Redactie

Factsheet INK Managementmodel

Het INK-managementmodel is een hulpmiddel om de dynamiek binnen en buiten de organisatie te reguleren. Alle activiteiten in de organisatie zijn geordend in vijf organisatiegebieden en vier resultaatgebieden waarin de resultaten voor betrokkenen in kaart zijn gebracht. De samenhang tussen wat de organisatie doet en wat dat oplevert, is de basis voor vernieuwing, verbetering en succes.


>> Download de Factsheet INK Managementmodel...


 
Door:                 Redactie

Share

De Week van Kwaliteitsmanagement is het platform van en voor proces- en kwaliteitsprofessionals. De meest recente editie vond plaats van 7 t/m 11 oktober 2013

Deel DWvK binnen uw netwerk:


Blijf op de hoogte